Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κροκόδειλος δάγκασε αντισεξίστρια στην Σαμοθράκη -los scandalos

Επίθεση από κροκόδειλο δέχθηκε  νωρίς  σήμερα  το μεσημέρι  Αθηναία  αντισεξίστρια στη νήσο Σαμοθράκη την  ώρα που  τέντωνε  τα χέρια της  ψηλά στον ουρανό και δήλωνε
"τρισευτυχισμένη που ζει την αληθινή  επανάσταση  βιώνοντας   διακοπές μέσα στην φύση με την βοήθεια εμβασμάτων του εσπατζή πατέρα της"
    Η κοινότητα  φρικιών  του νησιού  είναι θορυβημένη απ το γεγονός ενώ με ανακοίνωση της κατήγγειλε   την πατριαρχία  ως το όπλο  που όπλισε  τα δόντια  του στυγερού  κροκόδειλου
Στο σημείο σπεύδουν ακροδεξιοί  κομάντο των ουκ ώστε να  καταδιώξουν τον κροκόδειλο , ενώ ο επικεφαλής τους  δήλωσε  πως  "η μονάδα  επιζητά μια κοινωνία  όπου οι αντισεξίστριες  στις βάθρες Σαμοθράκης θα νιώθουν ασφαλείς και όχι γενναίες"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΑΟΚ- Κυπελλούχος Ελλάδος 2021(φωτο-αφιέρωμα)

 

Η Αγγλία και οι Βίκινγκς

γράφει ο Ερπετός Vikings invade the isle of Lindisfarne, 793 AD. To 793 μ. Χ. οι Βίκινγκς εισέβαλλαν στο μικρό νησάκι του Lindisfarne, στη βόρειοανατολικη Αγγλία. Το νησί γνωστό και ως Holy Island, ήταν τόπος μοναχισμου, κέντρο του Κελτικου Χριστιανισμου από τον 6ο αιώνα. Τώρα οι μοναχοί ήταν Αγγλοσαξωνες που πλέον είχαν εκχριστιανιστει. Οι Βίκινγκς σκότωσαν τους περισσότερους μοναχούς, λεηλατησαν την εκκλησιαστικη περιουσία και πήραν μέχρι και κάποιους μοναχούς ως σκλάβους. Η επιδρομή στο Lindisfarne που θορυβησε έντονα το τότε χριστιανικό τμήμα της Ευρώπης, είναι η πρώτη μεγάλη στην ιστορία των Βίκινγκς και απαρχή της λεγόμενης εποχής των Βίκινγκς που έληξε με τον εκχριστιανισμο τους τον 11ο αιώνα.

Ο Μαμπάτα εξαγριώνεται με την διαχείρση του convid και τις influencers (video)